Impresii

 

Va invitam sa ne trimiteti impresiile Dumneavoastra atat despre articolele postate pe acest site cat si despre intreaga activitate a Revistei MedFarm, pe adresa de email redactia@med-farm.ro sau folosind formularul de mai jos .

IMG_9101 Prof. Dr. Radu DEAC, Directorul Agentiei Nationale de Transplant: “Revista MedFarm este o noua aparitie remarcabila in domeniu. Obiectiva, exacta, promoveaza un journalism de buna calitate intr-un domeniu sensibil cu mare impact social. De aplaudat si protejat ! Se simtea nevoia unei astfel de aparitii in haosul modern. De subliniat ca se simte influenta determinant a domnisoarei Arina Moldovan, care-si dezvaluie remarcabile calitati neetalate pana la aceasta aparitie. Doresc si prevad un viitor stralucit Revistei MedFarm.”
382294_289362391097695_1806626315_n Vasile Barbu, Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Pacientilor „Felicitari, Domnule Marius Dumitrescu! Subiectele postate de Dumneavoastra sunt foarte interesante! Cred că abordarea personalizată a Revistei MedFarm este benefică pentru cititorii județului Mureș, interesați de domeniul medical și farmaceutic, fie profesioniști, reprezentanți ai autorităților sau public larg, pentru că se pot particulariza anumite informații specifice județului. Oamenii, în general, sunt atașați de locul în care trăiesc și muncesc și sunt mult mai interesați de ceea ce se întâmplă în orizontul lor apropiat. Este normal să fie așa, este nevoie de informație locală, accesibilă, pentru o mai bună înțelegere a situațiilor specifice și o mai bună relaționare în acest plan, pentru o abordare punctuală și cu eficiență a fiecărei acțiuni, în folosul fiecărui cetățean și al comunității locale, în ansamblu. Aceste informații particularizate, specifice județului și zonei, sunt foarte utile și autorităților publice locale pentru o mai bună guvernare locală. Totodată, abordarea personalizată a Revistei MedFarm este benefică și pentru cititorii din alte zone ale țării, permițându-le să preia din aceste informații idei, modele, care să fie adaptate și implementate în comunitățile lor.”
petru-craciun-cegedim Petru Crăciun, directorul general al companiei Cegedim România „Este foarte importantă abordarea personalizată, chiar dacă fiecare dintre noi vrea să fie la curent cu noutățile de pe plan național sau internațional, până la urmă firesc este să beneficiem de tot ce ne interesează în planul direct, care este cel local. Mureșul are particularitățile sale și sunt convins că cititorii dumneavoastră vor aprecia, cum se cuvine Revista MedFarm”
imagine de folosit2 Dr. Anca Florea Mariela, Director Relatii Contractuale CAS Mures Casa de Asigurari de Sănătate Mures prin reprezentanții săi legali și în contextul noii conduceri, face eforturi pentru a optimiza  procesul de comunicare cu furnizorii aflați in contract,  prin dezvoltarea de noi proiecte care să asigure o mai bună comunicare și transparență decizională. Colaborarea cu Revista MedFarm este unul dintre ele. „
74132_594021177290268_225844534_n - Copy Raluca Marchis, PR Account Executive – D’Avantage Consult„Suntem incantati sa fi inceput colaborarea cu echipa Med-Farm, intrucat evenimentele noastre au primit atentia promisa in media, iar publicului i-a fost facilitat accesul la proiectele clientilor nostri.”Citeste mai departe Scrisoarea de Recomandare
IMG_8360-300x203 Conf. Dr. Oana Mărginean, Președinte Congres Pediatrie si Sef Clinica Pediatrie „Cred ca ati facut o prezentare adecvata a evenimentului ( n.r. Congresul de Pediatrie Targu Mures, 25-28 Septembrie 2013) si va multumesc frumos. Sincer nici nu m-am gandit ca o sa faceti o astfel de prezentare. Initial am crezut ca veti veni din cand in cand la congres ca niste observatori. Va doresc succes pe viitor si va felicit !”
IMG_9497_mini Dumitru Lupuleasa, președintele Colegiului Farmaciștilor România.„O apreciez ca o inițiativă aparte în sensul că este prezentă la manifestările științifice, reflectă destul de obiectiv și de rapid, câteodată chiar în timp real ceea ce se petrece și este un lucru pentru care eu vă mulțumesc că existați. Un astfel de publicaţie trebuie încet-încet să reflecte cu obiectivitate ceea ce este poate cel mai important. Uneori sunt evenimente, dar ele nu se ridică la tot ceea ce trebuie şi atunci poate că acest lucru este aşteptat de la viitorul acestei reviste pe care îl doresc lung, lung, lung, lung!” „
bataga_tn Prof. Dr. Tiberiu Bataga, Sef Sectie Ortopedie si Traumatologie Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures: Felicitari pentru initiativa si articole !
 IMG_9528 Dr Claudia Ciocan, Country Manager Pharma Nord: „Pe siteul revistei MedFarm vom regăsi informaţii legate de evenimentul acesta şi de la alte evenimente la care dumneavoastră aţi participat. Informaţii utile pentru toţi participanţii la genul acesta de evenimente, informaţii utile pentru medici, pentru farmacişti şi poate chiar şi pentru consumatorii finali.Avantajul utilizării revistei este că este credibilă, vă oferă informaţi pentru că folosiţi surse credibile pentru mesajele pe care le transmiteţi, pentru scrisorile, pentru newsletterele dumneavoastră, prin urmare sunt convinsă că o să se bucure de succes iniţiativa dumneavostră,”
 Snapshot_3 Farm. Mateescu Gheorghe, Agenţia Naţională a Medicamentului: „Treabă bună, treabă bună. Trebuie să fim mereu conectaţi, trebuie să fim receptivi la nou, să vedem noi reforme farmaceutice, contraindicaţiile, medicamentele care se retrag, aţi văzut că se retrage, fie un medicament ca atare, fie lotul de medicamente care nu sunt corespunzătoare şi nu se încadrează în parametrii specialităţii, atunci trebuie să fim conectaţi, nu putem sta liniştiţi,”
 Snapshot_4 Dr. Diana Mitrofan, medic de medicină generală: „Îmi pare rău că n-am ştiut că se transmite in direct înainte, am aflat abia când am venit. E primul an în care transmiteţi? Bineînţeles medicii sunt în general ocupaţi, şi chiar după orele de program sunt şi ei familişti, au copii, au şi o viaţăp de familie, bineînţeles că e mult mai uşor să urmăreşti” 
Snapshot_2 Prof.dr. Doina Anca Pleşca, decan UMF „Carol Davila” Bucureşti: Este (o iniţiativă n.red.) foarte bună şi trebuie să recunoaştem că orice manifestare ştiinţifică înseamnă o dislocare de la locul de muncă, ceea ce în spate duce la imposibilitatea de –ţi vedea urgenţele, de a-ţi vedea pacienţii programaţi. Or această idee este realmente de bun augur şi cred că ea ar trebui să se extindă şi prin alte manifestări ştiinţifice.
 Snapshot_0 Prof. Dr Adrian Restian, preşedintele Societatii academice de Medicina a Familiei: „Acest lucru mi se pare extraordinar. Tehnologia a intrat în viaţa noastră de fiecare zi. Eu cred că în 20-30 de ani copiii se vor naşte cu un telefoin mobil în mână, atât de necesară a devenit tehnologia şi îmi pare rău că ea a venit cam târzior pentru generaţia mea, care se chinuia cu bibliografia până adunai nişte date bibliografice trecea foarte multă vreme, pe când generaţia dumneavoastră prinde aceste date instantaneu. Face click şi le-a accesat”.
IMG_8886 Conf.dr. Beldean Luminiţa, vicepreşedinta Societatii academice de Medicina a Familiei: „Cea mai grozavă noutate care de altfel trebuia să se întâmple mai de mult. Eu felicit această iniţiativă. Este grozav că poţi sta acasă şi să mai achiziţionez cunoştinţe noi, şi cred că este bine să ţinem pasul cu tehnica. Personal am experienţă de videoconferinţe în cadrul proiectului pe care l-am derulat în ultimii doi ani. Acele videoconferinţe au fost foarte utile, ne-am pus de acord cu mute probleme. Eu cred că iniţiativa dumneavoastră de a publica online este extraordinară.”

 

[easy_contact_forms fid=2]

 .

Această pagină a fost parcursă de 5968 ori de către cititorii noștri.
Vă mulțumim Dumneavoastră și tuturor celorlalte persoane interesate.


Peste 25.000 de persoane s-au abonat la Newsletterul MedFarm.
O poti face si tu chiar acum!
CLICK AICI: http://www.med-farm.ro/abonament/newsletter-saptamanal/Inainte de a prelua informatii de pe acest site va rugam sa cititi TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE: http://www.med-farm.ro/termeni-si-conditii/