Parteneriate media

 

Parteneriate existente:

Avem plăcerea să vă prezentăm un proiect editorial dedicat domeniului medical si farmaceutic romanesc, ce contribuie la dezvoltarea sistemului sanitar prin promovarea evenimentelor şi noutăţilor din lumea medicală, a modificărilor legislative, oferind oportunităţi pentru cabinete, farmacii, clinici şi pacienţi deopotrivă.

Proiectul este dezvoltat şi coordonat de SC SURYAM SRL din Târgu Mureş, asigurându-i un surplus de credibilitate prin cei 11 ani de activitate in domeniul consultanţei informatice medicale şi farmaceutice. Născută din dorinţa de a răspunde nevoii de informare şi promovare a profesioniştilor din domeniul sanitar, având experienţa unui deceniu de lucru cu membrii comunităţii medicale, revista Med-Farm oferă informaţii locale si nationale de mare interes, special scrise şi selectate pentru medici şi farmacişti.

Excepţionala primire de care s-a bucurat revista MedFarm, atât pe plan local cât şi naţional, dovadă fiind Premiul obţinut la Gala Farmaciştilor 2013, ne obligă să nu ne oprim aici. Echipa editorială condusă de manager editorial, Marius Dumitrescu, specializat în marketing şi relaţii publice şi Arina Moldovan, redactor şef, specializat în jurnalism în domeniul sanitar, laureata Galei Farmaciştilor 2013, împreună cu colaboratorii de prestigiu vă oferă posibilitatea de a vă promova în cadrul comunității medicale și farmacutice din România prin campanii personalizate. In luna iunie 2014, Revista MedFarm a castigat premiul “Jurnalism de sanatate – presa scrisa” in cadrul Galei Medica 2014.

Fiind onorați de posibila colaborare cu Dumneavoastră și ținând cont de dorința de a dezvolta o relație de durată și profitabilă pentru ambele parți, am evaluat atent cea mai convenabilă ofertă de promovare pe care putem să o avansam.

Ca parteneri media va oferim:

– postarea pe site-ul www.med-farm.ro in Calendarul de Evenimente  a unei pagini dedicate, cu date de contact si link spre site-ul oficial
– elaborarea si promovarea unui articol pre- eveniment
– elaborarea si promovarea unui articol post eveniment cu imagini si declaratii ale organizatorilor si a participantilor
– publicarea articolelor in editia tiparita a revistei ( optional, in functie de tematica)
– promovarea articolelor despre eveniment pe retetele de socializare
– promovarea evenimelui in 3 newslettere anterior evenimentului
– transmisiunea LIVE a evenimentului conform calendarului agreat ( optional)

Ne dorim sa ne sprijiniti cu urmatoarele:

– statutul de “Partener Media Principal” pe toate materialele print si online de promovare a evenimentelor (bannere roll-up, flyere, etc)
– mentionarea numelui si a siglei partenerului media pe toate materialele specifice tiparite si online, cu link catre www.med-farm.ro
– mentionarea numelui partenerul media in timpul evenimentului
– realizarea de interviuri cu personalitati participante la eveniment
– includerea de materiale de promovare in mapele de participare
–  dreptul de a plasa bannere roll-up in sala de desfasurare a conferintei
– dreptul de a amplasa un stand la intrarea in sala unde se desfasoara evenimentul ( daca se decide participarea efectiva)
– conexiune internet stabila si prin cablu in locatia de unde se doreste transmisiunea LIVE ( optional)

CLICK AICI PENTRU A NE CONTACTA

FISIERE UTILE:

Model – Contract de parteneriat media

Logo MedFarm (.png)Această pagină a fost parcursă de 3171 ori de către cititorii noștri.
Vă mulțumim Dumneavoastră și tuturor celorlalte persoane interesate.


Peste 25.000 de persoane s-au abonat la Newsletterul MedFarm.
O poti face si tu chiar acum!
CLICK AICI: http://www.med-farm.ro/abonament/newsletter-saptamanal/Inainte de a prelua informatii de pe acest site va rugam sa cititi TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE: http://www.med-farm.ro/termeni-si-conditii/